Cемінар вчтелів фізичної культури

2015-04-27

23 квітня 2015 року на базі нашої школи відбувся семінар учителів фізичної культури на тему: «Розвиток стрибкових здібностей учнів на уроках фізичної культури з легкої атлетики з використанням нестандартного обладнання».

У ході семінару були охарактеризовані основні підходи та вимоги до сучасного уроку легкої атлетики, актуалізовані знання про інноваційні технології навчання на уроках фізичної культури.

Розпочала роботу семінару методист райметодкабінету відділу освіти Ключко Ю.Г., яка ознайомила присутніх з планом роботи семінару.

Директор школи Бохан Л.М. ознайомив учасників семінару з особливостями функціонування нашогонавчального закладу. Заступник директора з навчально-виховної роботи Тимошенко С.О. у своїй презентації «Собичеве спортивне» детально проаналізувала роботу спортивного напрямку у школі, досягнення учителя фізичної культури Прищепи Ю.В. та учнів за останні роки.

З метою підвищення професійної компетентності вчителів щодо шляхів формування фізичних якостей учнів на уроках фізичної культури за новим Державним стандартом, до уваги учасників семінару спеціаліст вищої категорії ЗОШ Прищепа Ю.В. презентував урок у 8 класі на тему «Легка атлетика. Стрибки в довжину з розбігу». Вчителі фізичної культури, особливо молоді спеціалісти, мали можливість на практиці побачити використання нестандартного обладнання на уроках легкої атлетики, навички використання вивчених елементів у навчальних іграх.

У теоретичній частині заходу учителі активно розкрили тему семінару. Звернули увагу на вимоги безпеки під час проведення занять фізичною культурою.

Кожен з учасників семінару виніс для себе багато цікавого та корисного для подальшої роботи.

/Files/images/IMG_5627.JPG/Files/images/IMG_5630.JPG/Files/images/IMG_5597.JPG/Files/images/IMG_5600.JPG/Files/images/IMG_5605.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 295

Коментарi